Årsringen

”Årsringen er passion og årsringen er kærlighed. Dette ønsker jeg at mine kunder skal kunne se, når de ser på den.”

Henning Skovgaard
Vores Håndværk

Årsringen har været omdrejningspunkt for minder, traditioner og helt specielle øjeblikke siden 1996. Start din egen tradition med årsringen, og tag del i magien.

Når årsringen udkommer i november, er det med baggrund i den store passion for smykker, der også driver vores forretning til daglig.

Med produktionen af årsringen bliver der altid lavet et matchende vedhæng og ørestikker.
Årsringen laves i 14kt rød- eller hvidguld med en 0,04ct diamant af højeste kvalitet.

Årsringen er og har altid været noget helt særligt. Det er her, Henning Skovgaards sjæl træder frem og her, den store passion og forståelse for materialer og design kommer til udtryk.

Håndværk og passion er nøgleord, der gennemsyrer årsringen fra den første inspiration, og til en kunde tager den med hjem.

èrsring 'Vores HÜndvërk'
Naturen – Kærlighed – Hjerter

En middag på en fiskerestaurant og en bon at tegne på – sådan kan idéen til årsringen opstå. Henning Skovgaard finder sin inspiration i den verden, der omgiver ham. Ofte er det naturen – især blade og blomster er en stor inspirationskilde, ligesom kærligheden er. Årsringen indeholder altid et hjerte-symbol og en diamant.

Folk i processen

Årsringen er en langvarig proces. Massevis af tegninger tager form undervejs, hvor tanker og idéer flyder sammen. Henning Skovgaards designtanke er, at ingen streger er forkerte – men det er den sidste, der er den rigtige.

Årsringen
0
Årssæt siden
0
År af kærlighed